Παραδόθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Λαυρίου

Οι αναζητήσεις της αστυνομίας σε σχέση με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά τη Δευτέρα των Χριστουγέννων, έφεραν αποτέλεσμα, καθώς όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δυο ατόμων.

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ σχετικά με το περιστατικό της περασμένης Δευτέρας. Πρόκειται για δύο άτομα ελληνικής καταγωγής ηλικίας 32 και 24 χρόνων, οι οποίοι εξετάζεται αν είχαν στόχο το βενζινάδικο ή απλά πυροβόλησαν στον αέρα για άλλο λόγο.

Τη συνέχεια ενός σήριαλ συμβολαίων θανάτου, βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» το μεσημέρι της Δευτέρας στα Γλυκά Νερά έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο κύκλος αίματος άνοιξε τον περασμένο Ιούνιο όταν ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αγνώστους στο βενζινάδικο που διατηρούσε στον Γέρακα. Και ενώ η έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει «ανοικτή» καθώς δεν έχουν εντοπιστεί οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, έξι μήνες μετά τη μαφιόζικη επίθεση, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε βενζινάδικο που ανήκει στην οικογένεια του θύματος.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχία στις Αρχές για έναν ενδεχόμενο νέο κύκλο αίματος.

Όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ένα Smart πέρασε μπροστά από το βενζινάδικο. Ο οδηγός μείωσε ταχύτητα με τον συνοδηγό να βγάζει το χέρι του από το παράθυρο και να πυροβολεί δυο φορές στον αέρα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως επρόκειτο για «μήνυμα εκφοβισμού» και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων «χτυπημάτων».