Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές στο Αιγαίο την Παρασκευή

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές στο Ανατολικό και στο Νότιο Αιγαίο αναμένονται αύριο (30/12).

Για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Τις βραδινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς), 3 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως τους 10 βαθμούς), 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 4 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική, σύμφωνα με το meteo.gr. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.