Προφυλακίζονται τρεις ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Την προφυλάκιση των τριών εκ των έξι ανήλικων συλληφθέντων για τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον, διέταξαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις απολογίες τους.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο οι τρεις από τους έξι ανήλικους κατηγορουμένους για τον ομαδικό βιασμό συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας. Ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσαν δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και οδηγούνται στη φυλακή.

Οι υπόλοιποι -δυο- κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.