Οχτώ 15χρονοι έκαναν μπούλινγκ και βίαζαν συμμαθητή τους στο Ίλιον

Σοκάρει η υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οκτώ 15χρονων μαθητών που βίαζαν συμμαθητή τους.

Η ομάδα των 8, για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα. Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή. Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενώ σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι πράξεις γινόντουσαν από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Οι βιασμοί γίνονταν στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει. Το παιδί βίωσε μαρτύρια και κάποια στιγμή «έσπασε», μιλώντας στην οικογένειά του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.