Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει τις δομές της Κιβωτού

Ολοκληρώνεται και επίσημα η θητεία του πατέρα Αντωνίου στο «τιμόνι» της Κιβωτού του Κόσμου καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσαν οι Αρχές στον ιδρυτή της Οργάνωσης προκειμένου να απομακρυνθεί από τη δομή.

Χθες το πρωί, η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγόρευσε τόσο στον ίδιο όσο και σε πρώην στελέχη που απολύθηκαν να προσεγγίζουν τις δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Η εντολή έδωσε προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο 24 ώρες μέχρι να εγκαταλείψει την Κιβωτό. Πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να βρίσκεται στη δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας έχει μια από τις κατοικίες του, μέχρι αργά τη νύχτα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει ήδη απομακρυνθεί από το κτίριο καθώς, όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο ίδιος φέρεται να έφυγε χθες το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η εισαγγελική διάταξη, έχει ως σκοπό την προστασία των ανηλίκων και του απαγορεύει πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού.

Έχει διάρκεια 90 ημέρες και μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος θα χρειαστεί δικαστική απόφαση ώστε να ανανεωθεί.

Η απαγόρευση καλύπτει και τα τρία από τα πέντε, πρώην στελέχη της Κιβωτού τα οποία απολύθηκαν με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.