Με χρήματα της Κιβωτού η μεζονέτα του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα - Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά μεγέθη της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και την περιουσία που φαίνεται να κατάφεραν να αποκτήσουν πρεσβυτέρα και ο πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο των Aρχών έχει μπει η μεζονέτα εμβαδού 105,5 τετραγωνικών μέτρων, στη Ραφήνα που ανήκει στην πρεσβυτέρα και στον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο στο συμβόλαιο φαίνεται πως η οικία αγοράστηκε στο όνομα της Κιβωτού.

Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου, με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησης ανήλθε στα 295.000 ευρώ το 2007 τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της Οργάνωσης.

Ενδιαφέρον προκαλεί πως το ποσό αυτό πληρώθηκε σε μετρητά, πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου του συμβολαιογράφου.

Μέχρι και σήμερα η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανήλικος καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου για ασέλγεια εις βάρος του, την ίδια στιγμή που οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά της δομής είναι καταιγιστικές.

Ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου, κλήθηκε μυστικά να καταθέσει πριν από δύο ημέρες και κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές στην Αθήνα, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, από τον οποίο ξεκίνησε η υπόθεση.