Πέθανε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Η 21χρονη κοπέλα από τα Χανιά η οποία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη υπέκυψε στα τραύματά της.

Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 9 το πρωί σήμερα, Κυριακή, (27/11), στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο οποίο νοσηλευόταν.

Ο 26χρονος που χτύπησε με το όχημά του την άτυχη γυναίκα, αναμένεται να απολογηθεί αύριο (28/11), αφού παρέσυρε την κοπέλα στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την είχε εγκαταλείψει αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής της και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η 21χρονη κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε και την «πέταξε» στον αέρα το Ι.Χ. με οδηγό τον 26χρονο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της πόλης.

Παρά τον μεγάλο τους πόνο οι γονείς της κοπέλας, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους εξηγώντας ότι αυτή ήταν η επιθυμία της.

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 21χρονης.

«Ένας 26χρονος σκότωσε το παιδί μου και το έκανε άγγελο στον ουρανό» δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.