«Κιβωτός του Κόσμου»: Ένα ακόμη παιδί στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική εξέταση που διενεργούν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσίχλη για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς σε καθημερινή βάση εξετάζουν μάρτυρες ,με στόχο την άμεση και εμπεριστατωμένη ολοκλήρωση της έρευνας τους για να καθορίσουν τις επόμενες κρίσιμες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη ανήλικο παιδί που ενδεχομένως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου» έχει μπει στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Η έρευνα φέρεται να εστιάζεται σε περιπτώσεις τριών ανηλίκων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να πειστούν τα παιδιά προκειμένου να λύσουν τη σιωπή τους , να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Δυο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στη δομή πέρασαν σήμερα το κατώφλι της Εισαγγελίας ανεβάζοντας τον αριθμό των μαρτύρων στους 12.

 

Οι εισαγγελείς ανηλίκων, που χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών που φέρονται να έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και εκείνων που υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί.

Την ίδια ώρα , πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου με αφορμή τις αναφορές ότι είναι άφαντός επικοινώνησαν με την Εισαγγελία ενημερώνοντας πως ο ιερέας είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης όποτε του ζητηθεί.