Στην Αλβανία προσανατολίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και στην Αλβανία οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο 45χρονος D.S., τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενες σε στάση λεωφορείου στις 4 τα ξημερώματα για να πάει στη δουλειά της στο αεροδρόμιο.

Το πρώτο θύμα του τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία της, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη άρχισε να κορνάρει και σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, και αφού άλλαξε ρούχα όπως αποδεικνύεται, ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου ξαναχτύπησε, παρασέρνοντας με την απειλή μαχαιριού την 34χρονη σε παρκάκι πίσω από τη στάση λεωφορείου όπου και την βίασε. Στη συνέχεια την απείλησε να μην τολμήσει να τον καταγγείλει κάτι που φυσικά δεν έκανε.

Η ΕΛΑΣ ύστερα από μεθοδική έρευνα, από εικόνες του που είχαν καταγραφεί σε κάμερες της περιοχής αλλά και με το DNA του που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας κατάφερε να τον ταυτοποιήσει.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, χωρισμένο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών τα οποία ζουν στην Αλβανία με τη δασκάλα μητέρα τους.

Στην Αλβανία κατέφυγε και ο ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς στη μία τη νύχτα της Πέμπτης. Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για την σύλληψη του

Έτσι στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων και της ανταλλαγής τόσο σε επίπεδο πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο αλλά και σε επιχειρησιακό επίπεδο μεταξύ ελληνικών και αλβανικών αρχών, εκτιμάται ότι θα υπάρξει συνεργασία για την άμεση έκδοση του, μετά τον εντοπισμό του.

Την ίδια ώρα εξετάζεται εάν κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του, του παρείχε βοήθεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, φεύγοντας από την Ελλάδα.

Ηταν βίαιος υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα άτομο βίαιο κάτι το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνεται και από όσα υποστήριξε η ίδια η μητέρα του με την οποία έμενε μαζί στο διαμέρισμα που απέχει λίγα μέτρα από τα σημεία που επιτέθηκε στα δύο θύματα του. Η ίδια κατήγγειλε ότι είχε κακοποιήσει και την ίδια.

Μιλώντας χθες, η 70χρονη μητέρα του, υποστήριξε πως για εκείνη μετά από όσα έκανε, έχει πεθάνει.

«ένα παιδί που χώρισε με την γυναίκα του, ήταν προβληματικός, έπινε… Θα με σκοτώσει.. Λέω θα πάρω την αστυνομία και με τράβαγε …
Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε όμως τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε η αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω. Ευτυχώς που με ξέρει η γειτονιά. Δεν ντρέπεται, έχει την κόρη του 15χρονών, άμα του κάνουν αυτά τα πράγματα… Μια λέξη του έλεγα και έκανε μπαμ, φώναζε».

Παλαιό Φάληρο: Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα, η μαστυρία για την γυναίκα με τα αίματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, ήταν επιθετικός και με άλλες γυναίκες, ενώ τουλάχιστον μία φέρεται να την κακοποίησε μέσα στο σπίτι του ενώ έλειπε η μητέρα του, περίπου πριν από έξι μήνες.

Οι φωνές της εν λόγω γυναίκας, που καλούσε σε βοήθεια, ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είχε καταφέρει να βγει από το διαμέρισμα του 45χρονου και να χτυπήσει κουδούνια άλλων διαμερισμάτων, γεμίζοντας και άλλους ορόφους με αίμα από τα τραύματα που φέρεται να είχε. Μάλιστα είχε πάει η ίδια στην αστυνομία καταγγέλλοντας τον.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, ο 45χρονος είχε μια κοπέλα με την οποία πιθανότατα είχαν κάποιο καβγά κι εκείνη έφυγε ενώ στην συνέχεια πήγαν στο σπίτι άλλοι άνδρες, τον ζητούσαν και εκείνος κλειδώθηκε μέσα. Τότε εκείνοι έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα με γείτονες να καλούν την αστυνομία. Ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο εκείνοι είχαν
εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις φορές που είχαν κληθεί οι αστυνομικοί στο σπίτι του, εκείνος ταμπουρωνόταν μέσα και δεν τους άνοιγε.

Θύμα του, είχε πέσει και η ίδια η μητέρα του που τον έβλεπε να πίνει ενώ στην συνέχεια της άρπαζε τα χρήματα και την χτυπούσε.

Ψάχνουν και άλλα θύματα του δράκου του Παλαιού Φαλήρου

Εντωμεταξύ, καθώς οι αρχές αναζητούν και άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητας του.