Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Οι δικηγόροι της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες ημέρες.

Η 37χρονη μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση οδηγήθηκε σε ειδικό κελί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Οι συνήγοροί της από την πλευρά τους υποστηρίζουν την αθωότητά της και όπως αναφέρουν,  τα στοιχεία της δικογραφίας όσο και οι μαρτυρίες των συγγενών, των παιδιών και των φιλικών προσώπων της κατηγορούμενης δεν οδηγούν στο αδίκημα της μαστροπείας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι δικηγόροι της κατηγορούμενης σκοπεύουν να καταθέσουν αίτημα γα την αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους.

Ο Απόστολος Λύτρας, ένας εκ των δικηγόρων της 37χρονης, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: «Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία».