Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν οι παιδεραστές, εν αναμονή ενταλμάτων - Συλλήψεις και μεταξύ των 10 που παραδόθηκαν εκούσια

Στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό διαβιβάστηκε σήμερα από τις αστυνομικές αρχές ένας μεγάλος όγκος δεδομένων και αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την έρευνα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων και της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν πως από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν, αλλά υπάρχουν στοιχεία και για δια ζώσης επαφές με το παιδί.

H 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τους βιαστές της

Κομβικό σημείο σε αυτή τη φάση όμως θα είναι η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που θα κληθεί να αναγνωρίσει από αυτά τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα εντάλματα αυτή την εβδομάδα. Από αυτά τα στοιχεία που έστειλαν οι αστυνομικές αρχές περιμένουν από την ανακρίτρια να τους «επιστρέψει» κάποια, αφού τα μελετήσει, και να τους δώσει οδηγίες για το περαιτέρω χειρισμό τους.

Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής , που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε.

Οι Αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίηση του.

Όσον αφορά την εκπόρνευση της, σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες»-βιαστές της.