Σεπόλια: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στα Σεπόλια κρίθηκε προφυλακιστέος. Αναμένεται η απόφαση και για τους δύο άλλους κατηγορούμενους.

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Οι άνδρες φέρεται να πλήρωσαν τον Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος «διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα».

Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται επίσης ότι υπήρξαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Και αυτός ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός της 12χρονης, παραδεχόμενος ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους ενώ έχουν αρνηθεί αρχικώς την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Τις προηγούμενες ημέρες προσήλθαν αυτοβούλως στις Αρχές τέσσερις άνδρες ηλικίας 39, 55, 35 και 36 ετών οι οποίο αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς.