Τι είπαν στις απολογίες τους για τον βιασμό της 12χρονης οι κατηγορούμενοι - «Γνώριζα την ηλικία της», λέει ο 53χρονος

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζονται. 

Στην απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: “Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”. Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω “στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της”. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…. Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Από την πλευρά του και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης κατά την απολογία του είπε: «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού επικαλείται μηνύματα που η ίδια είχε στείλει στον 53χρονο. Στα μηνύματα φέρεται να γράφει η μητέρα μεταξύ άλλων «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Η μητέρα αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.