Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Λεωφόρο Θησέως

Ξεκίνησαν στην Καλλιθέα οι εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Θησέως (Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου). 

Οι εργασίες εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Το έργο, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, προβλέπει την αποκατάσταση του οδοστρώματος, συνολικής επιφάνειας 90.000 τ.μ., σε όλο το μήκος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου. Στις εργασίες περιλαμβάνονται διαγραμμίσεις, σημάνσεις, τροποποιήσεις της στάθμης των φρεατίων και φυτεύσεις πρασίνου.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Συνεχίζουμε με έργα τη μεγάλη αλλαγή της εικόνας του οδικού δικτύου της Αττικής μας, μέσα από το εκτεταμένο σχέδιο παρεμβάσεων που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου για την αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών της Αττικής. Με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον, αποδίδουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο».