Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού 12χρονης: «Όλα και όλοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του στο Mega αναφέρθηκε στην υπόθεση συστηματικών βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους και όλοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος στην εκπομπή «Live News» του Mega. Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, ώστε να μη μείνει καμία σκιά και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η ΕΛ.ΑΣ μέχρι στιγμής έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Έχει κινηθεί με επαγγελματισμό, αρτιότητα, μυστικότητα και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αυτή η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιοι και όποιες εμπλέκονται θα αποδοθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», είπε.

Ο Κ. Θεοδωρικάκος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω από την υπόθεση. Γίνεται ενδελεχή έρευνα σε κινητά, λάπτοπ, USB, ό,τι έχει σχέση με την υπόθεση. Θα ξετινάξουν τα πάντα, μην έχετε αμφιβολία για αυτό. Θα βρούνε τα πάντα και τότε θα γίνουν σχετικές ανακοινώνεις».

Νωρίτερα υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης.