Κολωνός: Συμπληρωματική ποινική δίωξη για trafficking στον 53χρονο - Ψάχνουν πιθανό κύκλωμα παιδόφιλων

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση και την έκτασή της. Ειδικότερα, «φως» στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, όπου ο 53χρονος επικοινωνούσε σε chat rooms με παιδόφιλους, προσπαθεί να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ. και να ταυτοποιήσει αυτούς που βίασαν το κοριτσάκι, έναντι 50 έως 100 ευρώ ο καθένας. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία- περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι ενδιαφέρθηκαν να «συναντήσουν» το κοριτσάκι, που εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, στα Σεπόλια.

 

Παράλληλα, εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 53χρονου, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, «ξεψαχνίζει» και τα κινητά τηλέφωνα του κατηγορούμενου, προκειμένου να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, και να προσπάθησε να σβήσει στοιχεία ο κατηγορούμενος, αυτά θα ανακτηθούν, εύκολα ή δύσκολα.

Οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται και στο ενδεχόμενο να μην είναι η 12χρονη το μόνο θύμα, αλλά πίσω από τη δράση του 53χρονου να υπάρχει και ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων. Ταυτόχρονα, ερευνάται και εάν πρόσωπο του περιβάλλοντος του κοριτσιού μπορεί να γνώριζε τι συνέβαινε, εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία του 53χρονου.

Τέλος, συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου.