Χαλκιδική: Κατακραυγή για τον ξενοδόχο που τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο - Ζητά αποζημίωση το ζευγάρι

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το νεαρό ζευγάρι που κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε τον περασμένο μήνα.

Το κατάλυμα πλέον έχει σφραγιστεί, ενώ ο ξενοδόχος που ξήλωσε τις πινακίδες από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε έχει εξαφανιστεί, φοβούμενος να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες της απαράδεκτης πράξης του.

«Θα διεκδικήσουμε αποζημίωση», λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού

Σε σχετική δήλωση ο συνήγορος υπεράσπισης των παθόντων, Παναγιώτης Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το ζευγάρι (26 και 25 ετών) θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης. Με τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα προσπαθήσουμε να διαπιστώσουμε εάν το υλικό από την κρυφή κάμερα που συγκέντρωσε ο ιδιοκτήτης έχει διαρρεύσει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή άλλα σάιτ και εάν υπήρχε συναλλαγή ή κάποιο αντίτιμο για το εν λόγω υλικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα καταθέσουμε αγωγή και στα αστικά δικαστήρια, διεκδικώντας αποζημίωση», συμπλήρωσε μιλώντας στο iefimerida.gr για το πρωτοφανές περιστατικό.

Το χρονικό της υπόθεσης στα ενοικιαζόμενα της Χαλκιδικής

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 3 Οκτωβρίου, όταν η καταγγελία του ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας. Σ’ αυτήν ανέφεραν ότι στο δωμάτιο που διέμεναν στα τέλη του Σεπτεμβρίου εντόπισαν την κρυφή κάμερα που κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά λίγο αργότερα επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και τη συγκεκριμένη συσκευή. Ακολούθως, η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας.