"Ήταν κακότροπος και αγροίκος, τον συντηρούσε η Άννα" - Νέα στοιχεία για το προφίλ του δολοφόνου της Καβάλας

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, με θύμα την 31χρονη και το μόλις 11 μηνών μωρό της.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το Voria.gr, η ιατροδικαστική εξέταση από τον Νίκο Κιφνίδη έδειξε ότι ο 56χρονος κτηνοτρόφος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος, ενώ βρέθηκαν στο σώμα του 10 σκάγια.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα και ο δικηγόρος της δολοφονημένης 31χρονης Άννας αποκάλυψαν ότι η άτυχη κοπέλα φέρεται πως είχε ενισχύσει με μεγάλα χρηματικά ποσά τον 56χρονο κτηνοτρόφο.

Κακότροπος, βίαιος λεκτικά ο δολοφόνος της Καβάλας

Ο δικηγόρος της άτυχης 31χρονης Άννας, Μάρκος Αποστολίδης, μίλησε σήμερα το πρωί στο Mega και περιέγραψε τη φθίνουσα σχέση του ζευγαριού, με τα προβλήματα που εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα και το μωρό τους που έπρεπε να μεγαλώσει σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Όπως αποκαλύφθηκε επίσης, ο 56χρονος κτηνοτρόφος στηριζόταν και οικονομικά στην Άννα. Ζούσαν ουσιαστικά από τα χρήματα που έβγαζε εκείνη από τη δική της εργασία και τη βοήθεια που είχε από τη μητέρα της που της έστελνε 200 ευρώ τον μήνα, ενώ εξαιτίας του χαρακτήρα του κανείς δεν δεχόταν να πάει να εργαστεί μαζί του. Αποτέλεσμα αυτού, να τον βοηθά με τα ζώα του μόνο η 31χρονη, η οποία ακόμη και λίγες ημέρες αφότου γέννησε, με το μωρό στον μάρσιππο, πήγε στο μαντρί να τον βοηθήσει.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος», τόνισε ο κ. Αποστολίδης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.