Θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική Οδό: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός, συγκρούστηκε με ΙΧ

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης στην Αττική Οδό ένας 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροπφορίες του Mega, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα.

Ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν ο οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει έναν σκύλο που βρέθηκε στο δρόμο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο 32χρονο.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός

Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.