Κλειστοί την Δευτέρα (19/9) τρεις σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό

Η ΣΤΑ.ΣΥ. με ενημέρωσή της ανακοίνωσε πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (19/9) και όχι την Κυριακή (18/9), όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Όπως ενημέρωσαν οι Σταθερές Συγκοινωνίες, οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και τρεις σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως τροποποιείται η ημερομηνία διεξαγωγής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Γραμμή 3 του Μετρό. Οι σταθμοί «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί την ερχόμενη Δευτέρα 19/09/2022 και όχι την Κυριακή 18/09/2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ». Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα  Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την  προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ».