Καιρός: Μετά την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου ξεκινούν οι ζέστες – Υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας για το επόμενο 10ημερο

Ασταθής θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Από τη Δευτέρα το θερμόμετρο θα αρχίσει να ανεβαίνει

Η αστάθεια που θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο δεν θα κρατήσει πολύ. Από Δευτέρα ο υδράργυρος θα αρχίσει και πάλι να σκαρφαλώνει ενώ θα περιοριστούν και οι άνεμοι. Με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου μιλάει για ζέστη η οποία ωστόσο δεν θα διαρκέσει πολύ. Ακόμα παρουσιάζει τον τρόπο που ο καθένας μπορεί να υπολογίσει το που θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες στην περιοχή του για το επόμενο δεκαήμερο.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Μετά την κατά τόπους έντονη αστάθεια του Σαβ/κύριακου, αρκετή ζέστη αναμένεται και πάλι από βδομάδα σε αρκετές περιοχές αλλά όπως σας έχω αναφέρει και πάλι εδώ κι ένα 10ήμερο περίπου, δεν φαίνεται ότι αυτό το νέο κύμα ζέστης θα έχει μεγάλη διάρκεια!

Μάλιστα μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο από την ερχόμενη Κυριακή 14/8 μέχρι και την Τρίτη 16/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση από τις 17/8 στα 5-6 πρόσκαιρα στις 19/8 στα 6-7 μποφόρ!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία του επόμενου 10ήμερου στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!

Για ότι νεότερο σας περιμένω στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts στη μεγαλύτερη καιρική παρέα της Ελλάδας!

Υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχής σας

Η εκτίμηση για τον καιρό από Παρασκευή έως Κυριακή

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/8.

«Όσο πιο κοντά στις κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα αυτές να εκδηλωθούν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και όχι μόνο αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι!! Προς το ή πάνω στο πράσινο μικρότερη έως πολύ μικρότερη πιθανότητα (με πολύ πιο εξασθενημένα φαινόμενα) αλλά υπαρκτή..

Ανήμερα του 15Αυγουστου ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας…», γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου..