Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Δεν είναι κατοικήσιμο-Είναι οι κόποι μιας ζωής»

Mεταξύ εκείνων που επλήγησαν από τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην Πεντέλη και τώρα καίει σε πολλά μέτωπα, είναι και η Ελένη Γερασιμίδου, της οποίας το σπίτι, στην περιοχή της Παλλήνης, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

«Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Alpha.

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας, που πάντα είναι πρόθυμος και με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μας, “ο λαός σώζει τον λαό” και αυτή είναι η αλήθεια. Είναι “ας καούν” και αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα.

Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο ένας όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι», εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου.