Τραγωδία στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως - Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, καθώς δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν, μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

Στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου και ανασύρθηκαν νεκροί μια 18χρονη και ένας 16χρονος οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της νεκρής κοπέλας. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.

Στο άλλο όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, μαζί με τον 15χρονο και τον 18χρονο που ήταν στο άλλο όχημα και οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπως και οι δύο σοβαρά τραυματίες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.