Τα πρώτα λόγια του διασωθέντα Μολδαβού μηχανικού από το ελικόπτερο που συνετρίβη στη Σάμο - Τι συνέβη

Για τη στιγμή που έπεσε το ελικόπτερο στη θάλασσα και τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία μίλησε ο Μολδαβός μηχανικός που διασώθηκε στη θάλασσα της Σάμου.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα είπε σε ανθρώπους που συνομίλησαν μαζί του στο νοσοκομείο, όταν κατέβηκαν να πάρουν νερό, μια ριπή αέρα χτύπησε το αεροσκάφος και τους έφερε τούμπα.

Ο ίδιος θυμάται ότι με την πρόσκρουση βγήκαν όλοι από το ελικόπτερο, αλλά μετά τους έχασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, από τους δύο νεκρούς μπορεί ο ένας να πνίγηκε, ενώ ο άλλος έχει χτύπημα στο κεφάλι. Η σύζυγος του επιζώντα είναι στο νησί και βρίσκεται μαζί του στο νοσοκομείο.

Σάμος-Διάσωση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μολδαβός μηχανικός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δεύτερος Μολδαβός που διεσώθη.

Σημειώνεται ότι ο Μολδαβός μηχανικός ήταν ο πρώτος που εντοπίστηκε και διασώθηκε από τους άνδρες του Λιμενικού, μετά την πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα.

diasosi-pyrosvestiko-samos__5_

Ο Μολδαβός παρουσίασε έντονα συμπτώματα υποθερμίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να ανακάμψει ο οργανισμός του, καθώς και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου ήταν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί κι ένας Έλληνας μεταφραστής.