Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου Γάλλου τουρίστα, καθώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Σταυράκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του σε σημείο που βρισκόταν κοντά στο μονοπάτι της Σούγιας.

Με τη συνδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και εθελοντών το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε με σκοπό τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Όπως μεταδίδει το cretapost, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής όταν η 62χρονη Γαλλίδα σύζυγος εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο Γάλλο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πηγές, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και εθελοντές.