Δεσμεύεται η περιουσία και της συζύγου του Γιώργου Τράγκα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη δικαστική έρευνα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τονίστηκε ότι η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αλλά πρόκειται για την ατομική περιουσία της.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων δύο ακόμη προσώπων, που εμφανίζονταν σε εταιρείες του Γιώργου Τράγκα, έχει προχωρήσει η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με βάση το 60σελιδο πόρισμα της. Η Οικονομική Εισαγγελία, υπό τον εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη προχωρά σε εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθεί ποια πρόσωπα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό περιβάλλον του Γιώργου Τράγκα εμπλέκονται στα διερευνώμενα αδικήματα, τα οποία είναι το ξέπλυμα,η  εκβίαση και η φοροδιαφυγή.