Κρήτη: Σάλος με τον προπονητή πολεμικών τεχνών - «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό»

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες, έβαζε αθλητές που προπονούσε να του κάνουν μασάζ την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Ο προπονητής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Βροχή οι καταγγελίες

«Σε κάθε περίπτωση η φερόμενη εμπλοκή του σε μία τέτοια υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς, όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για έναν προπονητή καταξιωμένο, τον οποίο σεβόντουσαν συνάδελφοι και συναθλητές και είχαν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες γονείς», αναφέρει το cretalive.

Ο πολύ γνωστός προπονητής, φέρεται, με βάση πάντα καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από κάποια παιδιά (ανήλικα), τα οποία προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος φέρεται, όπως καταγγέλλεται, να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Τι δήλωσαν οι πρώην αθλητές

Πρώην αθλητές του προπονητή οι οποίοι τον κατήγγειλα, ανέφεραν στην Αστυνομία: «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» προσθέτοντας πως τους τρομοκρατούσε και τους συμπεριφερόταν σαν ιδιοκτησία του, προκαλώντας τους βαρύ σωματικό και ψυχικό πόνο.