Στρατιωτικό ελικόπτερο Apache έκανε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Εύβοιας - Φωτογραφίες

Στην παραλία Γιαννίτσι στην νότια Εύβοια προσγείωσαν το επιθετικό ελικόπτερο οι δύο χειριστές – Καλά στην υγεία τους οι πιλότοι

Μία ξαφνική βλάβη στον κινητήρα υποχρέωσε τους πιλότους ενός επιθετικού ελικοπτέρου Apache της Αεροπορίας Στρατού να προχωρήσουν σε αναγκαστική προσγείωση στην Εύβοια.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για σοβαρή βλάβη στον κινητήρα. Οι πιλότοι του Apache επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια (στην περιοχή της Καρύστου).

Κατά πληροφορίες το πανάκριβο επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία. Οι δύο χειριστές του Apache που είχαν απογειωθεί από τη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε φωτογραφία του ελικοπτέρου στην παραλία της Εύβοιας:

evoia-elikoptero-56874

Αυτή την ώρα αναμένεται η μετάβαση τεχνικών της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Γιαννίτσι προκειμένου να εκτιμηθεί η έκταση της βλάβης στον κινητήρα του Apache και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το ελικόπτερο να απογειωθεί εκ νέου συνεχίζοντας την αποστολή του.