Βίλια: Το κινητό πρόδωσε τον δολοφόνο της 38χρονης Κινέζας

Από την αρχή υπήρχαν υποψίες ότι ο 47χρονος Κινέζος, ο οποίος συνελήφθη χθες στον Πειραιά, εμπλεκόταν στη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από την Κίνα που είχε βρεθεί νεκρή στα Βίλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τόσο συγκάτοικοί του, όσο και ο σύντροφος του θύματος είχαν αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να εμπλέκεται στην δολοφονία της γυναίκας. Ο ίδιος, κατά την εξέτασή του από τις Αρχές, είχε υποστηρίξει πως τη γνώριζε ελάχιστα και πως ουδέποτε είχε επισκεφθεί το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της.

Αυτό που τον «πρόδωσε» ωστόσο ήταν το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο «έδειξε» πως ο συλληφθείς, λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της γυναίκας, είχε επισκεφθεί την περιοχή των Βιλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και δράστης έπαιζαν συχνά μαζί στο καζίνο, ενώ η γυναίκα φέρεται να δάνειζε χρήματα σε ομοεθνείς της εισπράττοντάς τα πίσω με τόκους. Παράλληλα το θύμα επισκέπτονταν τακτικά και ένα σωματείο Κινέζων όπου έπαιζε κάποιο τυχερό παιχνίδι δημοφιλές στην Κίνα.

Ο δράστης φέρεται να είχε επιδιώξει να συνάψει ερωτικό δεσμό με το θύμα δίχως να βρει ανταπόκριση. Ωστόσο, όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές, το κίνητρο πίσω από τον φόνο φαίνεται να είναι οικονομικό. Ειδικότερα ο άνδρας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, φέρεται να είχε δανειστεί από το θύμα 10.000 ευρώ. Η γυναίκα ζητούσε πίσω αυτά τα χρήματα με τόκο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προστριβές και τα πράγματα να φθάσουν στα άκρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη είχε εντοπιστεί στις 29 Δεκεμβρίου του 2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί την 17η Οκτωβρίου 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Πηγή: Καθημερινή