«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα...μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ» - Σε εξέλιξη η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, πριν ακριβώς ένα χρόνο στα Γλυκά Νερά.

«Δεν υπάρχουν αρκετές συγγνώμες για αυτό που έγινε.. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα.. Ούτε η καριέρα μου ούτε αν με καταριούνται κάποιοι άνθρωποι που δεν με έχουν γνωρίσει ποτέ. Ό,τι σας πω θα είναι αυτό που συνέβη. Δεν θα είναι δικαιολογίες», ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώπιον των δικαστών, απολογούμενος για τον αποτρόπαιο θάνατο της 29χρονης συζύγου του Καρολάιν, τη θανάτωση της σκυλίτσας Ροξυ και όσα ακολούθησαν εκείνη την νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο 34χρονος πιλότος άρχισε την απολογία του λέγοντας: «Γι’ αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, ούτε προς τους άλλους γιατί αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.

Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανέναν, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε γιατί δεν μπόρεσα να το προστατέψω. Στην Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη; Σε ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου».

Όπως είπε ο 33χρονος «το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρεια και με ειλικρίνεια. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα… Μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίζεται με την εξιστόρησή του για την αρχή της σχέσης του με την Καρολάιν.