Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες ο «Ινδιάνος» για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης

Την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών για τον αποκαλούμενο «Ινδιάνο», ο οποίος είχε συλληφθεί μετά για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης, επικύρωσε το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας. Όπως αποδείχθηκε ο συγκεκριμένος συλληφθείς, όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων.

Με δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Παύλος Σαράκης αναφέρει ότι : « Το φιάσκο της ΕΛ. ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου» επικυρώθηκε και με δικαστική βούλα.

Όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τον τιτάνιο νομικό αγώνα μας, να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη ενός αθώου συμπολίτη μας, που αντιμετώπισε κατασκευασμένες βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και οδηγήθηκε επί επτά μήνες άδικα στην φυλακή.

Τώρα ήρθε η σειρά να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, οι εμπνευστές αυτής της άθλιας υπόθεσης, που έβλαψαν όχι μόνο τον Αλέξανδρο, αλλά και το κράτος Δικαίου».