Σοκαριστική περιγραφή για το τροχαίο στη Μονεμβασιά - «Φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές  για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, όταν οδηγός αγροτικού οχήματος, παρέσυρε για πολλά μέτρα και τελικά σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

O αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χριστάκος, μίλησε για το τραγικό συμβάν στην  ΕΡΤ και περιέγραψε όσα σοκαριστικά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

«Ένα αυτοκίνητο μπήκε στο μονόδρομο αντίθετα, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο μηχανάκι με τους δύο ανθρώπους, τους έριξε κάτω, έβαλε τον ένα κάτω από το σασί τον έσερνε 200-250 μέτρα», ανέφερε , προσθέτοντας: «Κάποιοι λένε ότι φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί και κάποια στιγμή ξέφυγε».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασιάς, ο οδηγός αφού παρέσυρε το ένα θύμα, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά για να παρασύρει και το δεύτερο.

«Ξαναεμφανίστηκε με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα, πήγε στο συμβάν που έγινε το ατύχημα. Ο δεύτερος ηλικιωμένος ζούσε, είχε χτυπήσει μόνο το πόδι του. Δεν τον μετακίνησαν οι αστυνομικοί, ούτε οι κάτοικοι γιατί φοβήθηκαν μήπως ήταν επικίνδυνο και είχε καμία εσωτερική αιμορραγία. Τον έβαλε κι αυτόν κάτω από το όχημα και σε 150 μέτρα μέσα σε μια λίμνη αίματος ο άνθρωπος κατέληξε», ανέφερε.

«Δεν έγινε και τίποτα» – Σοκ από τα πρώτα λόγια του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο στη Μονεμβασιά

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά, μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ανδρών, ηλικίας 77 ετών, που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού και παρασύρθηκαν από αγροτικό.

Σοκ προκάλεσαν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε, σύμφωνα με το astratv.gr.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 52χρονος, χτύπησε μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού φορτηγού εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του το μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες,

Ο οδηγός, σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.