Σοκ στη Μονεμβασιά - Oδηγός παρέσυρε μηχανή, σκότωσε τους 2 αναβάτες και εμβόλισε περιπολικό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, όταν ένας 50χρονος οδηγός που βρισκόταν σε αμόκ χτύπησε και παρέσυρε δυο ηλικιωμένους που βρίσκονταν πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος οδηγός χτύπησε με το όχημά του μία μηχανή με δύο αναβάτες, παρασέρνοντας τον έναν από αυτούς για 200 μέτρα, σκοτώνοντάς τον, και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στον Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο άνθρωποι που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, 77 ετών αμφότεροι, έχασαν τη ζωή τους, ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα στη σύγκρουση, ο άλλος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου κατέληξε.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον οδηγό, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Όπως μεταδίδει το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν, όπως αναφέρει το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Συγκλονισμένος ο γιος του ενός εκ των νεκρών

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο γιος ενός εκ των δύο νεκρών δηλώνει συντετριμμένος χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Τον είχα δει πέντε λεπτά πριν», δήλωσε και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά τον βρήκε να κείτεται νεκρός σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως ο οδηγός σε αμόκ τον παρέσυρε για 300 μέτρα. «Δπυλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου», ανέφερε.