Κλεμμένο φορτηγό με 9.200 ζευγάρια γυαλιών ηλίου εντοπίστηκε στη Γλυφάδα

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο εύρημα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Γλυφάδας, καθώς εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγό, το οποίο διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο,εντός του οποίου βρέθηκαν χιλιάδες ζευγάρια γυαλιών ηλίου.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 2-5-2022 περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στην περιοχή εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό όχημα, το οποίο είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός του φορτηγού 18 μεγάλες σακούλες οι οποίες περιείχαν πλήθος ζευγαριών γυαλιών ηλίου.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, με τη συνδρομή και του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, εξακριβώθηκε ότι τα ανευρεθέντα και καταμετρημένα 9.200 γυαλιά ηλίου, προέρχονται από κλοπή με τη μέθοδο διάρρηξης-ριφιφί, σε αντιπροσωπεία εμπορίας οπτικών ειδών. Τα κατασχεθέντα θα αποδοθούν στην ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ηλιούπολης, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.