Συναγερμός στην Πάτρα - Έρευνες για τον εντοπισμό άντρα που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου, αλλά και στις γειτονικές παράκτιες περιοχές, για τον εντοπισμό ατόμου, έπειτα από πτώση του στη θάλασσα, σύμφωνα με το λιμενικό.

Στις έρευνες, σύμφωνα πάντα με το λιμενικό, συμμετέχουν,πλωτό σκάφος του λιμεναρχείου Πατρών, επιβατηγά πλοία, αλιευτικά σκάφη, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και περιπολικά οχήματα του λιμενικού.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, o άνδρας που αγνοείται στάθμευσε το όχημά του στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη συνέχεια φέρεται να έπεσε στη θάλασσα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του τοπικού μέσου, ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου” στη θάλασσα.