Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς την προστατευτική μάσκα - «Μάζεψε τα κομμάτια της και έκανε ξανά ντου στη ζωή»

Νέα φωτογραφία χωρίς την προστατευτική μάσκα ανάρτησε σήμερα στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι.

Η νεαρή γυναίκα δείχνει με θάρρος και χαμόγελο το πρόσωπό της, όπως είναι σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020, σε κτίριο της οδού Θησέως στην Καλλιθέα, στις 9:30 το πρωί.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία  που τράβηξε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, έχει κοινοποιήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης που τη φιλοξενεί σήμερα στην εκπομπή του «Πρωταγωνιστές», γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας».

Σημειώνεται ότι η Iωάννα είχε αναρτήσει χθες στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα.