Φάκελος με ύποπτη χημική ουσία σε κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο κέντρο της Αθήνας - Σχέδον λιποθύμησαν οι υπάλληλοι

Δυο υπάλληλοι άνοιξαν φάκελο και αισθάνθηκαν ενόχληση στα μάτια, στα χέρια και ελαφρύ πονοκέφαλο – Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Συναγερμός σήμανε σε κατάστημα ΟΠΕΚΕΠΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Δομοκού 5 κοντά στον σταθμό Λαρίσης, όπου έφτασε ένας  ύποπτος φάκελος.

Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 11 άνδρες καθώς και η ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ με τις πρώτες αναφορές πάντως να λένε πως το περιστατικό δεν προκαλεί ανησυχία.

Το δέμα που έφτασε στα γραφεία του Οργανισμού φέρεται να περιείχε μια ύποπτη ουσία, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο γυναίκες, υπάλληλοι της υπηρεσίας, άνοιξαν το ύποπτο δέμα και ένιωσαν ένα τσούξιμο στα μάτια και στα χέρια καθώς και ελαφρύ πονοκέφαλο. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβεστες και η 1η ΕΜΑΚ οι οποίοι έλεγξαν το δέμα για χημικές ουσίες και αφού διαπιστώθηκε πως είναι “καθαρό” το απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο.

Στο κτίριο της οδού Δομοκού κατεύθυνεται κλιμακίο Ιατρών του ΕΟΔΥ προκειμένου να ελέγξει την ουσία που εντόπιστηκε στο δέμα καθώς έχει ενεργοποιηθεί η επιχείρηση “Πανδώρα” .