Προειδοποίηση ΕΛ.ΑΣ: Αυτό είναι το μήνυμα-απάτη που πρέπει να διαγράψετε

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί με ανακοίνωσή της τους πολίτες για ένα μήνυμα-απάτη που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, το παρακάτω κείμενο – μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, οι πολίτες καλούνται να διαγράψουν το μήνυμα και να μην ανοίγουν τα συνημμένα αρχεία, προκειμένου να αποφύγουν την προσβολή από κακόβουλο λογισμικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ανακοινώνεται ότι το παρακάτω κείμενο – μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό».