«Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της» δηλώνει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου - Οι δηλώσεις μετά την προφυλάκιση (Video)

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί, όπως δηλώνει, ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της, δεν συνέβη κάτι τέτοιο», δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μετά την απόφαση να προφυλακιστεί η κατηγορούμενη, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι ένας εκ των συνηγόρων της 33χρονης, πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη αρνείται τα πάντα και ότι δικογραφία «αφήνει κάποια κενά και ερωτηματικά».

Ο κ, Παπαδόπουλος συνόψισε πως η κατηγορούμενη προβάλλει ερωτήματα κι επιχειρήματα που δεν βρήκαν ούτε και σήμερα πειστική απάντηση. Μετά από μια ανακριτική διαδικασία που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, η κατηγορούμενη εξέθεσε την θέση της σε σχέση με την κατηγορία και αρνείται τα πάντα, δήλωσε συγκεκριμένα.

«Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση των αρχών, θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας για να βρούμε την προέλευση της κεταμίνης» ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως η Πισπιρίγκου εκτιμά ότι η προέλευση της ουσίας θα «δείξει» τον δολοφόνο.

«Υποβάλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από το Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με το εάν υπάρχει διαθέσιμη τελικά αυτή η φαρμακευτική ουσία στο νοσοκομείο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με χρήση κεταμίνης.

Η 33χρονη δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά της και οδηγείται στη φυλακή.

Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στα ερωτήματα της ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της στην ανακρίτρια δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την δικαστική λειτουργό.

Μεταξύ άλλων, για την «πρόβλεψή» της στις 28 Ιανουαρίου 2022, μία ημέρα δηλαδή πριν το θάνατο του κοριτσιού όταν αυτό εκδήλωσε ένα ακόμη επεισόδιο και είπε στους γιατρούς πώς θα ακολουθήσει και πιο δυνατό. «Ήταν ένα καμπανάκι προς στους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα επεισόδια ήξερα ότι έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία», φέρεται να είπε.

Η ερώτησή της για το εάν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο έγινε, γιατί είχε μάθει πως σημειώθηκε κλοπή στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν κάνουν εισαγωγή. Όσον αφορά στο μονόκλινο δωμάτιο που ζητούσε, θα το είχε ούτως ή άλλως λόγω της τετραπληγίας του παιδιού.

Για την ψυχραιμία, που όπως λένε στις καταθέσεις τους γιατροί και νοσηλευτές επέδειξε την ώρα που πέθαινε το παιδί της, φέρεται να απάντησε πως «ήδη είχα χάσει δύο παιδιά».

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή»

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στις απολογίες της ήταν κάτι παραπάνω από ψύχραιμη και επέμεινε να αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων δύο παιδιών της.

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Η 33χρονη μίλησε αναλυτικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας, χωρίς όμως να αφήσει αιχμές εις βάρος του.
Δικηγόροι Ρούλας Πισπιρίγκου: Έβαλε τα κλάματα πολλές φορές

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της 33χρονης, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έβαλε τα κλάματα λέγοντας μάλιστα στην αρχή της διαδικασίας πως «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή».

Kεντρική εικόνα: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)