Έφτασε στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 12 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα λογοδοτήσει για πρώτη φορά στην ανακρίτρια. Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τα μέτρα ασφαλείας της κατηγορούμενης είναι πρωτοφανή.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και μονάδες της ΟΠΚΕ είχαν αποκλείσει την είσοδο στο κτίριο 9 όπου απολογείται η 33χρονη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν σπρωξίματα την ώρα που η κατηγορούμενη οδηγούνταν προς την ανακρίτρια.

Με μαύρο μπουφάν και αλεξίσφαιρο γιλέκο

Η 33χρονη πέρασε το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. Το πλήθος φώναζε «Θάνατος, θάνατος, ψόφα».

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα που στις 29 Ιανουαρίου είδε την τρίτη κόρη της να καταλήγει στα χέρια των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, οι οποίοι αγωνιωδώς πάλευαν να κρατήσουν το παιδί στην ζωή, προσέρχεται σε απολογία αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της 9χρονης και ενώ είχε κηδέψει τα άλλα δύο κοριτσάκια της, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.