Νεκρός στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο γιο της συντρόφου του στην Κυψέλη

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας το απόγευμα της Τρίτης ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Αντρέα, γιο της τότε συντρόφου του, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, ο άντρας έβαλε τέλος στην ζωή του ενώ δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Αν και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, θα γίνει έρευνα και ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Στα μέσα Φεβρουαρίου, οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή της Κυψέλης αποκάλυψαν το φρικτό έγκλημα, το οποίο έγινε τον Ιανουάριο του 2017.

Μια 29χρονη μητέρα μαζί με τον 33χρονο Πολωνό, τότε σύντροφό της, δολοφόνησαν το 7χρονο παιδί της και στη συνέχεια έκρυψαν τη σορό του σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματός τους, στην Κυψέλη.

Ο 33χρονος αλλοδαπός, παρουσία της μητέρας του παιδιού, τον Ιανουάριο του 2017, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου αγοριού, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία, στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

Ο θάνατος του παιδιού προκλήθηκε από ασφυξία. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα «τάφο» με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με τη μητέρα του αγοριού η οποία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στη χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε στη συνέχεια μέσα σε ένα καναπέ.

Η μητέρα του 7χρονου και ο 33χρονος Πολωνός αφού ομολόγησαν τις πράξεις του, οδηγήθηκαν στη φυλακή για την ανθρωποκτονία του 7χρονου Ανδρέα.