Κρήτη: Έπινε και κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κίσσαμο της Κρήτης.

Πρόκειται για την συστηματική κακοποίηση μιας 37χρονης -μητέρας τριών ανήλικων παιδιών- από τον 46χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 46χρονος κακοποιούσε εδώ και έξι χρόνια τη σύζυγό του, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η εξαιρετικά ζοφερή οικογενειακή ατμόσφαιρα είχε επιπτώσεις και στα τρία ανήλικα παιδιά, που άρχισαν να αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα. Η 37χρονη, απευθύνθηκε μάλιστα στις αρμόδιες δομές, προκειμένου να δεχθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, ψυχολογική υποστήριξη. Τελικά, η αποστολή μιας ανώνυμης επιστολής που έδινε τη σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος, με αποδέκτη το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, στάθηκε η αιτία να επιχειρηθεί να αναστραφεί αυτή η επικίνδυνη για τη γυναίκα μα και για τα παιδιά της κατάσταση.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν την 37χρονη, η οποία δεν ήθελε ωστόσο να καταγγέλλει τον σύζυγό της, ελπίζοντας πως θα άλλαζε συμπεριφορά. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου, όταν δηλαδή ο 46χρονος επέστρεψε σπίτι του μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα μια έκρηξη βίας.

Το πρωί της Δευτέρας η 37χρονη πήγε στο Α.Τ. Κισσάμου και κατάγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη του συζύγου της με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ