Νέα διακοπή στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Τοπαλούδη - «Ντροπή, ντροπή», ξέσπασε η μητέρα της

Στο πλευρό της ξανά η Αλέκα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.
Η νέα, δεύτερη διακοπή της δίκης ήταν «μονόδρομος» για το δικαστήριο καθώς μια ένορκος μέλος της έδρας και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου με αλβανική καταγωγή, βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊο. Στο άκουσμα της απόφασης για νέα διακοπή, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Κούλα Αρμοτίδου, ξέσπασε φωνάζοντας: «Ντροπή, ντροπή. Μπράβο σε όλους σας εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα».
Να σημειωθεί ότι και σήμερα στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αλέκα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Μάλιστα, η κυρία Κρεμαστιώτη διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης. «Τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;» της απάντησε η εισαγγελέας της έδρας. «Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.