Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι για οπαδική βία στη Νίκαια

Στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη 4 ανήλικων προχώρησε η αστυνομία για επίθεση που δέχθηκε ανήλικος την περασμένη Κυριακή (6 Μαρτίου) έξω από γήπεδο στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, ομάδα περίπου 15 ατόμων, φορώντας χειρουργικές μάσκες, εξήλθε του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον ανήλικου, που βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα απέναντι από το γήπεδο μαζί με 2 ακόμα άτομα.

Ο ανήλικος, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, πλην όμως οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια, αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον κτύπησαν με κλωτσιές και γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το δελτίο ταυτότητας.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν 4 ανήλικοι, που συμμετείχαν στην επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.