Απαγωγή Κυπαρίσση: Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική προσήχθησαν τρία άτομα, για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Πρόκειται για έναν 41χρονο, έναν 34χρονο και μία 39χρονη, όλοι τους Έλληνες υπήκοοι, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας.

Οι τρεις προσαχθέντες εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής του επιχειρηματίας.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε σήμερα τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, όσο και για άλλα θέματα.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει έως αυτή την ώρα, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Κυπαρρίσης

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, ο 40χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών είναι καλά στην υγεία του. Σημειώνεται ότι οι απαγωγείς, που τον άφησαν ελεύθερο στην περιοχή του Τατοϊου, ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αφήσουν, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτήν την ώρα, το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του.

Η έκκληση της μητέρας του

Έκκληση στους απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση είχε απευθύνει η μητέρα του επιχειρηματία στις 17 Φεβρουαρίου.

Σε επικοινωνία της με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Όλγα Κυπαρίσση δήλωνε απευθυνόμενη στους απαγωγείς: «Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».