Κυψέλη: Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που δολοφονήθηκε

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κυψέλη. Όσο περνούν οι ώρες αποκαλύπτεται το μαρτύριο που ζούσαν τα δύο παιδιά σε μία οικογένεια που καταφανώς ήταν ακατάλληλη για να τα μεγαλώνει.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που ζει στην Πολωνία εδώ και 8 χρόνια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και μιλά για όσα τραγικά έμαθε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη

Ο πατέρας που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα, ενώ λέει ότι δεν ήξερε τον σύντροφό της. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.

Η στάση της μητέρας σοκάρει καθώς φαίνεται τελείως απαθής τόσα χρόνια. Ακόμα και στις απολογίες της δεν δείχνει μετανιωμένη ενώ οι προσπάθειές της στρέφονται στο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της.

Μαρτυρία για τον δράστη

Ως ένα παραβατικό άτομο περιγράφει τον 33χρονο δολοφόνο του 7χρονου οικογενειακός φίλος της 29χρονης μητέρας.

«Μιλάμε για ενα ρεμάλι, ένα παλιοτόμαρο. Κλεφτρόνι, πρεζόνι. Εμένα με είχε κλέψει στο μαγαζί, στην Ιουλιανού δυο φορές. Τον είχα πιάσει αλλά ήταν σε κακή κατάσταση από τα ναρκωτικά. Όπου πήγαινε έκλεβε», καταγγέλλει στο protothema.gr ο οικογενειακός φίλος που έχει μίνι μάρκετ με πολωνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως τονίζει, τότε τα παιδιά έμεναν μόνο με τη μητέρα τους και ήταν ευτυχισμένα. «Τα είχα δει τα παιδιά με τη μαμά τους, μια χαρά ήταν. Έρχονταν μετά εδώ στο μαγαζί και με τη γιαγιά τους. Με αυτόν δεν τα είχα δει ποτέ. Με το που έμπλεξε μαζί του δεν ήρθαν ξανά στο μαγαζί», προσθέτει.