Μήνυμα μητέρας Άλκη: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους  - Τους παραδίδω στη δικαιοσύνη

Για την τεράστια απώλεια που βιώνει μίλησε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια τυφλής οπαδικής επίθεσης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και ότι τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Όπως είπε η κα Μελίνα, μιλώντας σήμερα στον Alpha, «είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει». Σημείωσε πως η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Αφορά εμάς τους ίδιους, ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Να αρχίσουμε από τους εαυτούς μας και οι φορείς ας πράξουν ανάλογα», προσέθεσε.

Η κα Μελίνα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η πλευρά των κατηγορούμενων προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες.

«Επειδή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε μία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα», δήλωσε και ξεκαθάρισε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως είπε, «ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο. Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς».

«Όλη αυτή η δύναμη, την πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης», τόνισε και επεσήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα».

Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τεράστια αγάπη» που λαμβάνει. «Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν» κατέληξε.