Νέο βίντεο με τον Πέτρο Δούκα - Τα «γαλλικά» σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Σε ένα νέο ατόπημα προέβη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Αυτό προκύπτει από βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Σπάρτης. Όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κι ενώ η αντιδήμαρχος κάνει την εισήγησή της για το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…».

Στη συνέχεια, η αντιδήμαρχος τον διακόπτει λέγοντας του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, έχει έρθει στην επικαιρότητα μετά τις προκλητικές δηλώσεις για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, παρουσία του πρώην πλέον υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού.

Υπενθυμίζεται ότι οι επίμαχες δηλώσεις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων στην Ηλεία το 2007 έγιναν κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη, παρουσία του κ. Λιβανού. Στη σύσκεψη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον Σπήλιο Λιβανό και μιλώντας για τις φωτιές στην Ηλεία, σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, μιλούσε για για σακούλες με λεφτά που μοιράζονταν σε όποιον μιλούσε… ελληνικά.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δούκας.

Το εν λόγω περιστατικό – όπως ήταν αναμενόμενο – προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Σπήλιο Λιβανό να μένει εκτός κυβέρνησης, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία.