Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη - 10 οι προφυλακισθέντες

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, όπως είχε συμβεί με τους έξι συγκατηγορουμένους τους, τα προηγούμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Στα ίχνη του «Ντίνου» η ΕΛ.ΑΣ – Το 12ο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση

Στο μεταξύ, έρευνες πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 12ου υπόπτου για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Αν και για την ώρα οι Αρχές δεν έχουν φτάσει στη σύλληψη του 12ου προσώπου που εμπλέκεται στη φονική επίθεση, έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την ταυτότητα του ατόμου αυτού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, το 12ο πρόσωπο, ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος το μοιραίο βράδυ, ονομάζεται «Ντίνος», είναι Έλληνας ηλικίας 25 ετών, έχει ύψος περίπου 1.80 μ. και γένια.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τα όσα δήλωσε στην απολογία του ο 21χρονος Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής, που, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, είναι εκείνος που κρατούσε το δρεπάνι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει άλλα στοιχεία για το 12ο πρόσωπο, ενώ και ο 21χρονος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το επίθετό του.