Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο «Αθηναίος»

Την Παρασκευή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο 25χρονος Έλληνας που παραδόθηκε στις Αρχές καθώς το όνομά του εμπλέκεται στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

O επονομαζόμενος ως «Αθηναίος» ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Τελικά, ο 25χρονος παραδόθηκε την Τρίτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του,

Μετά τη σύλληψη του 25χρονου, διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα.

Σημειώνεται πως σήμερα, Τετάρτη ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη.

Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.